OM SCHJØTT & DAVIDSEN APS

Byggepladsdrift er vores niche

Byggepladsdrift er typisk delt på flere fagentreprenør, som dermed har to kasketter på i forhold til bygherren. Det kan være problematisk: Byggeriet må sættes i stå, når der udføres byggepladstekniske opgaver – eller omvendt – sikkerheden udsættes til fordel for igangværende projekter. Det sker ikke med os på byggepladsen!

Hos Schjøtt & Davidsen har vi valgt side, nemlig byggeledelsens. Vi fokuserer udelukkende på byggepladsdriften og udfører derfor vores arbejde med det samme, fordi vi ikke skal vente på, at andre opgaver bliver færdige. Det er grunden til, at vi er vokset på rekordtid og allerede har løst opgaver for nogle af Danmarks allerstørste virksomheder.

Vi løfter med hjertet

Vores forretning er bygget på snusfornuft: Vores mål er at give dig sikkerhed og fremdrift i dit byggeri. Det handler om at optimere alle led, så du får mest muligt for pengene på kortest mulige tid.

Grundighed, pålidelighed og øje for din forretning er vores grundværdier. Vi fjerner overflødige arbejdsgange og potentielt farlige eller fordyrende forsinkelser.

Vores forretningsfilosofi afspejler sig også i vores sociale engagement. Vi støtter bl.a. Kræftens Bekæmpelse …. i

  • Knæk cancer
  • Medlem af 3F
  • Støtter det lokale sportsliv